Yevhen Yevhenovych Slutsky: to the 140th anniversary of his birth - Halytska , E. V (Statistics of Ukraine, 2020)
Є. Є. Слуцький (1880–1948 рр.) – видатний український економіст, статистик і математик. Його новаторські дослідження, багата й різнобічна наукова спадщина і нині залишаються актуальними та затребуваними представниками не тільки національної, а й світової статистико-економічної думки.