П’ята Балтійсько-Нордична конференція зі статистики обстежень - Саріогло, В. Г. (Statistics of Ukraine, 2019)
З 16 по 20 червня 2019 року у шведському місті Еребру (Örebro) відбулася 5-та Балтійсько-Нордична конференція зі статистики обстежень, BaNoCoSS-2019. BaNoCoSS – це наукові конференції, що відбуваються кожні чотири роки і на яких провідні науковці, фахівці, докторанти та студенти зі Швеції, Фінляндії, Естонії, Латвії, Литви, України й Білорусі представляють свої розробки з теоретико-методологічних та прикладних питань статистики вибіркових і суцільних обстежень. До участі у конференціях як ключові спікери запрошуються також провідні вчені з інших країн. Конференції BaNoCoSS-2019 організовуються Балтійсько-Північно-Українською (БНУ) мережею статистики обстежень. Попередні конференції проводилися по черзі у Швеції та Фінляндії: BaNoCoSS-2015 – у Гельсінкі (Helsinki), Фінляндія; BaNoCoSS-2011 – у Норрфеллсвікен (Norrfällsviken), Швеція; BaNoCoSS-2007 – у Куусамо (Kuusamo), Фінляндія; BaNoCoSS-2002 – в Аммарнасі (Ammarnäs), Швеція.